AFSPRAAK MAKEN
Getuigenis | 11 juli 2023

Monica

Ik ben Monica, 51 jaar jaar en al meer dan 20 jaar heb ik een bedrijf in Leuven.
Mijn leven heeft altijd in teken gestaan van mijn zaak en heb dit steeds met heel veel plezier en passie gedaan. Er bleef me weinig tijd over om nog andere dingen te doen. De schaarse vrije tijd die ik nog had, deed ik een klein beetje sport , meer cardio gericht.
Begin 2022 voelde ik de nood om eens een sportieve uitdaging aan te gaan. Een marathon heeft me altijd enorm aangesproken en besloot dus om een marathon te gaan lopen, hoewel ik geen enkele loopervaring had. Ik ben mijn eerste km’s alleen beginnen te lopen.
Het waren zeer pijnlijke en saaie km’s maar er was geen weg meer terug.
Al snel had ik door dat een voorbereiding voor een marathon net iets meer is dan zo maar wat loopjes doen. Er komt veel meer bij kijken. Een voorbereiding op een marathon vereist dat je je laat begeleiden door een professioneel iemand.
Ik ben dus op zoek gegaan naar iemand die me zou kunnen helpen in mijn voorbereidingen en zo ben ik bij Serge terecht gekomen. Na ons eerste gesprek was ik meteen zwaar onder de indruk van Serge zijn ervaringen in het lopen en van zijn eindeloos enthousiasme. Het werkt bijna aanstekelijk en hij geeft jou het gevoel dat het allemaal niet zo moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn.
Kort daarna zijn we meteen aan de slag gegaan. Ik had toen net geteld nog 16 weken om me voor te bereiden wat volgens Serge meer dan voldoende was. In samenspraak met mij heeft Serge me een loopschema bezorgd gebaseerd op 4 lopen per week, waarvan ik er 3 met Serge samen liep. Tijdens onze lopen kon hij mij perfect opvolgen, tips en advies geven en veel van zijn ervaringen delen. Ik heb hier heel veel aan gehad. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven dat ik totaal niet had. Serge is een ongelofelijke motivator en leert jou jouw grenzen te verleggen. Hij is heel pragmatisch, hij past zijn trainingsessies aan aan de persoon die hij tegenover zich heeft. Het feit dat hij zelf mee loopt is een zeer grote troef. Serge is niet zoals zo veel andere coaches die vanop de zijlijn instructies geeft , hij staat naast je en beleeft zelf alles mee. Hij heeft me leren houden van lopen en hij heeft me vooral doen inzien welke positieve invloed lopen op mijn professioneel leven heeft.
Ik durft te zeggen dat ik 16 uitdagende weken heb beleefd maar vooral 16 weken met zeer veel voldoening. De laatste weken van mijn trainingen voelde ik zelf dat alles wat Serge gezegd had klopte. Ik was nl. klaar voor mijn marathon, het werk was geleverd. Op 6 november stond ik samen met Serge aan de start, vol zelfvertrouwen en zonder stress en in 4u38 heb ik mijn eerste marathon uitgelopen zonder enig probleem. Deze ervaring heeft mijn leven voor een groot stuk veranderd. Ik heb nu nog steeds mijn zaak maar daarnaast heb ik ook mijn lopen. Ik heb de balans in mijn leven gevonden die ik ervoor niet had en dit dankzij Serge. Ik voel aan mezelf dat ik veel meer energie heb en dat ik hierdoor nog sterker in mijn zaak sta dan ooit ervoren. Mijn verhaal met lopen stopt dus hier uiteraard niet. Serge en ik zijn nu aan het kijken welke uitdaging ik in 2023 zal trotseren. Ik zou echt iedereen aanraden die wil starten met lopen en het gevoel heeft hulp nodig te hebben om zeker met Serge contact op te nemen. Gegarandeerd een succes en een ongelofelijke ervaring met veel voldoening.

LET'S TALK ABOUT YOUR DREAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut.