AFSPRAAK MAKEN

WHAT DO I OFFER?

Any Body biedt je een combinatie van sportieve uitdagingen en de juiste lichaamsverzorging om te zorgen voor de meest efficiënte maar vooral aangename vooruitgang.

LOOPCOACHING

Trainingen horen vooral aangenaam en haalbaar te zijn. Elke training is een stap vooruit richting je sportieve doel, maar elke training hoort ook de resulteren in een goed gevoel over jezelf en je prestatie. Op deze manier wordt je inspanning telkens dubbel beloond.

Loopschema's op jouw maat

Loopschema’s aangepast aan jouw ervaring en ambitie.
Zo vermijd je kwetsures en bouw je verantwoord je conditie verder op.

Ik loop met je mee

Ik loop graag een aantal keren per week met je mee. Vooruitgang louter beoordelen op cijfertjes en data past niet in mijn visie. Zien en horen hoe de training verloopt zegt me veel meer.

Ultra-ervaringen

Ik deed reeds verschillende ultralopen in binnen- en buitenland. Hier leerde ik dat voeding en hydratatie een enorme rol spelen in het bereiken van de finish. Ben je nieuw in ultralopen? Dan deel ik graag mijn kennis en ervaring.

Transparant en eerlijk

Een looptraject samen afwerken is een zeer intens gebeuren. Daarom is het voor mij heel belangrijk om in open, transparante en eerlijke communicatie samen te werken.  

Formules

Premium

Formule van 3 maanden

 • Intake gesprek om doel te bespreken van loper. Aftoetsen waar persoon reeds staat met lopen
 • 1 testloop samen met jou om werkpunten te gaan bepalen
 • 4 gezamenlijke lopen met de nodige nabespreking
 • 1 x week aanleveren vaan aangepast loopschema
 • 1 x week nabespreking van loopweek
 • Optioneel eventueel meelopen op “de” wedstrijd als pacer, motivator,…..

Advanced

Formule van 6 maanden

 • Intake gesprek om doel te bespreken van loper. Aftoetsen waar persoon reeds staat met lopen
 • 1 testloop samen met jou om werkpunten te gaan bepalen
 • 10 gezamenlijke lopen met de nodige nabespreking
 • 1 x week aanleveren van aangepast loopschema
 • 1x week nabespreking van loopweek
 • 1u/maand ter beschikking voor gesprek gericht op loper of eventueel sportmassage
 • Optioneel eventueel meelopen op “de” wedstrijd als pacer,….

Professional

Formule van 1 jaar

 • Intake gesprek om doel te bespreken van loper. Aftoetsen waar persoon reeds staat met lopen
 • 1 testloop samen met jou om werkpunten te gaan bepalen
 • 15 gezamenlijke lopen met de nodige nabespreking
 • 1 x week aanleveren van aangepast loopschema
 • 1x week nabespreking van loopweek
 • 2u/maand ter beschikking voor gesprek gericht op loper of eventueel sportmassage
 • Optioneel eventueel meelopen op “de” wedstrijd als pacer,….

MASSAGE

Ontspannend, stimulerend, herstellend, rustgevend of ondersteunend. Ik zorg voor de aangepaste behandeling voor elk beoogd effect.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een zachte, warme lichaamsmassage waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. Hierdoor worden opgebouwde spanningen weggenomen, zodat je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat de afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel.

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een diepgaande massage die zich richt op het bindweefsel rondom je spieren. Het bindweefsel in je lichaam is altijd in verandering. Door bijvoorbeeld een lange tijd in een verkeerde houding te zitten, kan je bindweefsel zich daarnaar vormen en kunnen je spieren vast komen te zitten. Via verschillende technieken zoals stretchen, een triggerpoint massage en diepe massage met de elleboog of handen wordt je bindweefsel losser gemaakt en krijgen je spieren opnieuw meer ruimte. Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend op de pijnlijke plekken in je lichaam waardoor spierknopen en blokkades aangepakt worden.

Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage richt zich op het ontgiften van het lichaam en zorgt ervoor dat je je rustiger en evenwichtiger voelt. De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen. Bij een Ayurvedische massage wordt meestal weldadige, warme en heilzame kruidenolie gebruikt.

Medical taping

Medical taping is een methode waarbij kinesiotape wordt gebruikt om spieren te ondersteunen zonder daarbij de bewegingsvrijheid te beperken. De tape ondersteunt het spierstelsel en beïnvloedt de neurologische- en circulatoire systemen. Het gebruik van elastische tape stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Zorgmassage

Een zorgmassage is een zachte, veilige massage die aangepast is aan de noden van mensen met kanker of een andere ernstige ziekte. Deze ontspanningsmassage kan worden toegepast in alle fasen van het ziekteproces.

Stoelmassage

Voor bedrijven en evenementen, offerte op aanvraag

LET'S TALK ABOUT CHANGE

Maak een afspraak

Belangrijker dan fitheid is mentaliteit. Ben je bereid om eerlijk te zijn tegen jezelf en te gaan voor de verandering die je wil? Contacteer me.

Boek je massage

Klik op onderstaande knop om meteen je massage te boeken.

Boek je massage
Yani Goffart
04/02/2024
Dank je wel voor de deugddoende ontspannende massage. Ik voelde meteen aan Serge’s manier van aanraken, dat hij een zeer ervaren therapeute is; iemand met heel veel voeling voor het lichaam. En iemand bij wie ik me ook, vanaf de eerste minuut reeds, op mijn gemak voelde en daarbij ook echt interessant advies biedt over het dagdagelijkse welzijn van/voor mijzelf. Tot snel!
Linda Beckers
12/01/2024
De massages bij Any-Body zijn een ware weldaad voor mijn lichaam. Na een sessie kom ik volledig ontspannen en zonder pijn buiten .Serge werkt zeer professioneel en discreet . Voor mij ; steeds voor herhaling vatbaar . Voor alle anderen ; een aanrader .
manuela schulz
21/12/2023
Een massage bij Serge is een echte aanrader! Dikwijls ga ik met pijn binnen en vertrek ik zonder pijn! En als ik eens geen pijn heb, ga ik voor een relax-massage. Deze man kent echt zijn vak en weet voor 100% wat hij doet!
Nathalie Bosmans
19/12/2023
Al meerdere keren een zeer ontspannende massage gehad. Een goede ontvangst door Serge. Je bent TOP een echte aanrader Dankjewel
Kathleen Dignef
19/12/2023
Zeer vriendelijke bediening heerlijk ontspannend brengt rust na veel stress momenten.Een echte aanrader. 👍
Fanny Mcken Muller
18/12/2023
Peacefull house, nature and village. Serge has a great open heart and excellent skills for the massages he gives there. The center is perfectly renovated, very modern, cosy and filled with serenity. The room and table massage very sophisticated and comfy. I recommend this place for a Pure monent of happiness 🙂
daisy conard
17/12/2023
Gewoon top! Ben geen topsporter maar na een trailwalk en/of lange afstandswandeling kan ik steeds op Serge rekenen voor mijn stramme beenspieren. Hij heeft echt magische handen, ik kom steeds herboren terug naar buiten.
Praktijk Stijn Bijnens
15/12/2023
Een breed geschoolde massagetherapeut met een ongezien groot engagement naar zijn cliënten. Serge kan zowel relaxeren als bindweefsel op een zeer doeltreffende manier losmaken. Een vast adres waar ik graag op de tafel kom liggen!
Connect Damation
14/12/2023
Serge heeft me in het lopen gecoached naar een halve marathon. Is super gegaan. Ik was al een hele tijd aan het knoeien en Serge heeft me geholpen in de opbouw naar +1 uur non-stop lopen en zo verder naar de halve marathon. Het feit dat Serge ook meeloopt doet veel. Aanrader !
Gita Lambeens
14/12/2023
Een massage bij Serge is zeker aan te raden. Een kundige masseur met ervaring voor sporters zowel als mensen met een zorgprofiel 🙏 Zijn mooi aanwezige persoonlijkheid is de kers op de taart 🙏